Rizmajer Kézműves Sörház és Sörfőzde

A csepeli Rizmajer Sörfőzde mintegy két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, “konzervatív” sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív eszközök, berendezések alkalmazása.

A Rizmajer Sörfőzde 1994-es alapítása óta számos fejlesztésre, technikai újítás bevezetésére került sor, egy dologban azonban a Rizmajer sosem ismert kompromisszumot: a sör minőségében. A sörgyártás során a Rizmajer kizárólag természetes alapanyagokat használ fel. A klasszikus összetevők – a víz, a maláta, a komló és a sörélesztő – mellett azonban számos új sörtípus gyártása is megkezdődött az elmúlt időszakban.

A Rizmajer Sörfőzde kezdetben a Kaltenecker-technológiát, -berendezést és receptúrát alkalmazta, az évek során pedig folyamatosan a fogyasztói, vásárlói és sörkedvelői igényekhez igazította gyártástechnológiáját és berendezéseit. A sörfőzde kapuit jelenleg több száz liter sör hagyja el naponta. A Rizmajer – immár több mint egy évtizede – az élelmiszeripariban általánosan alkalmazott HACCP minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Annak érdekében, hogy a Rizmajer Söröket a kiskereskedelmi egységek mellett a sörbarátok egyedi környezetben és garantált minőségben is megízlelhessék, 2012 júniusban Csepelen. majd 2017 februárjában a József körúton nyitottunk Sörházat.

 

Sörfőzde megnevezése: RIZMAJER SÖRFŐZDE
Cím: 1212 Budapest, Szebeni u.16.
Telefon: +3612774871; +36209459026
Fax:+3612780797
E-mail: info@rizmajersor.hu
Weboldal: www.rizmajersor.hu
Közösségi média:
https://www.facebook.com/rizmajer.sorhaz
https://www.facebook.com/rizmajersorhazblaha

cím:

1212 Budapest, Szebeni u. 16.

Útvonal tervezés innen: Menj!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.