KSE XIII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra

Tisztelt sörfőzők, kedves kollégák, barátaink!

A Kisüzemi Sörfőzdék Érdekképviseleti és Érdekvédelmi Egyesülete immáron több mint két évtizede rendezi meg kétévente az egyre nívósabb sörversenyét. 2018-ban a KSE sörverseny nemzetközi megítélése, valamint a magyarországi kisüzemi és házi sörfőzdéinek kínálata eljutottak arra a szintre, hogy szakmailag indokolt a versenyt éves szinten megrendezni.

A 2018-ban megrendezett, nagyszabású Sörverseny és Sörmustra hazánkban egyedülálló módon egy kísérlet volt arra, hogy a nagyközönség is aktív résztvevője lehessen egy ilyen sörszakmai programnak.

A KSE Sörverseny évenkénti megszervezésével és a Sörmustra közvetítésével a közönség bevonása a versenyt kísérő rendezvényekbe egyaránt azt a célt szolgálják, hogy a sör iránt nyitott érdeklődők megismerhessék az évről évre alakuló kínálatot és újdonságokat, valamint szakmai tudással felvértezve kóstolhassák a hazai sörfőzők műveit.

 A verseny helyszíne: 
Gödöllő, Szent István Egyetem, Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeum 

A verseny időpontja: 2019. április 10-11.

Részletes információk a www.sorverseny.hu honlapon és a Facebook-on olvashatók. 

Folytassuk együtt a megkezdett hagyományt: mérettessük meg alkotásainkat és tárjuk egymás és a nagyközönség elé eredményeinket kóstolható módon! Idén is megrendezzük a sörmustra programunkat, amelyről www.sormustra.hu – honlapon tájékozódhat.

Számítunk érdeklődésükre, várjuk a szíves jelentkezésüket a kse.verseny@gmail.com e-mail címen.

Tisztelettel:

 

Gyenge Zsolt

elnök

Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete