KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra JELENTKEZÉS

Tisztelt sörfőzők, kedves kollégák, barátaink!

Egyesületünk már több mint húsz éve rendezi meg kétévente az egyre nívósabb sörversenyét. A szakma, a nagyközönség és nem utolsó sorban a kormányzat megerősítő visszajelzései alapján, egyesületünk vezetősége úgy döntött, hogy 2018-ban új szintre emeljük a sörversenyt. A verseny mellett szakmai konferenciát tervezünk, hagyományteremtő szándékkal, hogy egyfajta Sörakadémia alakuljon ki a rendezvényből. A nagyközönség számára is nyitottá tesszük az eseményt: az érdeklődők megtekinthetik a résztvevő sörfőzdék bemutatkozóit és meg is kóstolhatják a termékeket, így lehetővé téve a tudatos fogyasztók gyakorlati és
elméleti információkhoz való jutását. Helyszínül Miskolc város vezetése a nemrégiben felújított Diósgyőri Várat ajánlotta fel.

A verseny időpontja 2018. április 11-12.

Rendhagyó alkalom ez a rendezvény mindannyiunk számára, hogy a klasszikus megmérettetés mellett aklalom nyílik a tapasztalatcserére, tanulásra és nem utolsó sorban közvetlen kapcsolatteremtésre a potenciális vásárlókörrel.Ezért a szervezők arra bíztatják a sörfőzőket – egyesületi tagokat és egyesületen kívülieket egyaránt, hogy vegyenek részt a 2018-as Miskolci Nemzetközi Sörversenyen! Számítunk érdeklődésükre, várjuk a szíves jelentkezésüket a mellékelt dokumentációk alapján.

Dokumentumok:

 

KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra támogatói

 

Gyémánt fokozatú támogatók

 

Arany fokozatú támogatók

 

Ezüst fokozatú támogatók

 

Bronz fokozatú támogatók