Az nem kérdés, hogy egy magára valamit is adó cseh söröző tart hermelint. Az sem, hogy ez egy elképesztően jó sörkorcsolya. De hogy hogyan készítsük el, már adhat némi fejtörést. Főleg, ha nevezni szeretnénk az első Nemzetközi Hopa-Hermelin Bajnokságra a magunk gyártotta hermelinnel.

img_4554.jpg

Mivel Ogre barátunk is bíró lesz a versenyen és ebből a témából jelentetett meg "szakdolgozatot" (másik szakterülete a pacal…), vannak jó kiindulási alapok, én mégis összeszedtem, szerintem mi kell egy jó hermelinhez.

1. Alapanyagok – Feletsük el az olcsó étolajat, a gazdaságos camembert és a citromsavban gazdag, paprikában szegény, butáncsípős Erős Pistát és rokonait, és ha nem is aranyárú, de minőségi(bb) termékeket vegyünk

2. Elkészítés – kb. 30-40 perc:

3. Fogyasztás

Még van 13 nap a versenyig, és persze versenyen kívül meg bármikor – Lehet próbálkozni, megéri!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Eredeti bejegyzés megtekintése